PostHeaderIcon Pascontrole

Nieuwe maatregelen van de KNVB (tekst van KNVB site)

 

Met ingang van seizoen 2013/’14 gaan de maatregelen in, uit het actieplan ‘Tegen geweld, voor sportiviteit’. De invoering van de tijdstraf en de visuele controle van de spelerspas zijn twee maatregelen die direct voor de betrokkenen merkbaar zijn. Hoe deze maatregelen in de praktijk werken is nu voor iedereen inzichtelijk.

Tijdstraf bij (eerste) gele kaart
Voetballers in de B-categorie van het veldvoetbal krijgen voortaan een tijdstraf van tien minuten opgelegd bij de eerste gele kaart. Een afkoelperiode die direct voelbaar is voor zowel de speler als het team dat tien minuten lang met een speler minder verder moet.

Verbeteren gebruik spelerspas
De controle op het juist gebruik van de spelerspas is voor verbetering vatbaar. Met ingang van het nieuwe seizoen ondertekenen ook beide aanvoerders het wedstrijdformulier. Daarmee dragen zij mede de verantwoordelijkheid voor de controle van de spelerspassen en wat er tijdens de wedstrijd is gebeurd.
Daarnaast vindt voortaan ook een verplichte visuele controle plaats aan de hand van de spelerspas, direct voorafgaand aan de wedstrijd. Dit is een gezamenlijke taak van de scheidsrechter en beide aanvoerders (bij jeugdvoetbal de leiders). Deze visuele controle wordt tijdens het seizoen fasegewijs ingevoerd, te beginnen bij de A-categorie mannen en vrouwen.

 

PostHeaderIcon Foto 's sport en speldag vv DWSM.

Album direct bekijken!

 

PostHeaderIcon Ook vv DWSM staat stil bij de actie

Deel je goede initiatieven op www.facebook.com/knvb

 

PostHeaderIcon Krasse Knarren

 

PostHeaderIcon Fotoreportage DWSM 75 jaar jubileumtoernooi.

Kijk in het album voor een sfeer impressie van het 75 jarig jubileumtoernooi van de E en F pupillen.

Album weergeven

 

PostHeaderIcon D.W.S.M. E3 wint toernooi in Loosdrecht.

Na een mooie autorit door de bossen kwamen we aan in Loosdrecht. De jongens kleden zich om en leider Ralf keek het programma in. We hadden nog wat tijd over en hebben toen gekeken bij de E2 van D.W.S.M( die 2de zijn geworden in hun poule). Eindelijk mochten de jongens aan de bak. Het was een spannende wedstrijd en vlak voor tijd had Marvin een kans om de 1-0 te maken maar hij schoot helaas mis. Daarna floot de scheidsrechter af. De tweede wedstrijd gingen we er hard tegen aan. We kwamen al snel op voorsprong door een mooie bal van Sven. Toen werden de jongens wakker en een jachende jamai gaf de bal niet meer aan de tegenstander. We wonnen de wedstrijd in een spannende eindstrijd met 3-2. Daarna moesten we snel naar de penaltybak om daar aan de slag te gaan. Joey, Jamai en Jorge bleven over na de 1ste ronde en moesten nog een ronde. na deze rond mocht Joey door naar de finale waar hij helaas de bal miste op de bovenlat. De laatste wedstrijd konden de jongens de 1ste plaats nog halen en speelde zij een daverende wedstrijd. Ze tikte de bal netjes over en daar kwamen de doelpunten uit. Tim( die jarig was die dag) scoorde met hulp van de doelman. Danny( speler van de F2) maakte zijn eerste doelpunt bij de eetjes en genoot daar met volle teug van. we wonnen de wedstrijd met 3-1. Na de bekeruitreiking ging iedereen tevreden naar huis. Na een niet makkelijk seizoen voor de jongens van de E3 was dit een opsteker voor ze.

 
Afgelastingen

Trainingen:

Thuiswedstrijden:

Uitwedstrijden:


Procedure veldkeuring:

Zaterdags worden onze velden voor 8:00 uur gekeurd

Voor uitwedstrijden moet men de website van de tegenstander raadplegen.

Weten wij het eerder dan vermelden we dat ook hierboven.

 

Trainingsdagen word er smiddags na 16:00uur gekeurd en word het z.s.m. op de site geplaatst.

 

Voor algehele afgelasting raadpleeg: http://nos.nl/teletekst#603

Onze club valt onder

WEST 1 B - categorie.

-

vv DWSM heeft nog ruimte voor jeugdleden van alle leeftijden. Heeft u interesse neem contact met ons op. U bent van harte welkom.

-->