• Corona-update 27-11-2021

  Vanaf 28 november 05.00 uur gelden de volgende regels voor de sport.

  • Na 17.00 uur moeten de sportaccommodaties dicht zijn.
  • Wedstrijden van komende zondag, 28 november kunnen doorgang vinden. Mocht de wedstrijd te laat aanvangen, overleg dan met de tegenstander om de wedstrijd te vervroegen.
  • De zaalvoetbalcompetitie kan hierdoor geen doorgang vinden en wordt stilgelegd tot en met 19 december.
  • Georganiseerd buiten sporten na 17.00 uur (wedstrijd of training) is toegestaan met maximaal 4 personen (exclusief instructeur) en op 1,5 meter afstand. Ter verduidelijking, dit mag dus niet plaatsvinden op de sportaccommodatie zelf.
  • Topcompetities (Eredivisie vrouwen en eredivisie zaalvoetbal mannen en vrouwen) hebben een uitzonderingspositie en gaan wel door uiteraard zonder publiek.

  Deze maatregelen van het kabinet gelden voor 3 weken en gelden in ieder geval tot 19 december 2021. Op dinsdag 14 december wordt de situatie opnieuw beoordeeld.

   

  Corona-update 15-11-2021

  Helaas is publiek niet meer welkom langs de velden maar ook niet bij trainingen. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden cq trainingen, zoals scheidsrechters, trainers etc.

  In de kantine is voor spelers een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht. Tevens moet de kantine 20:00 uur gesloten zijn.

   

  Corona-update 04-11-2021

  I.v.m. de aangescherpte maatregelen is de verplichting ingesteld dat iedereen boven de 18 jaar die de horeca bezoeken - ook kantines van sportclubs - een corona toegangsbewijs moeten kunnen laten zien. Een corona toegangsbewijs krijg je als je gevaccineerd bent, je een herstel bewijs hebt of een recent negatief test bewijs kan laten zien.

  Dit geld ook voor de aankomende Bingo die gepland staat op 13 november a.s.

  We begrijpen dat het niet leuk is. We vragen een ieder dit wel te respecteren. Het is een verplichting, die we als club moeten handhaven.

  Tenslotte, alle andere adviezen blijven nog steeds gelden: schud geen handen, was je handen regelmatig, kom niet naar DWSM bij gezondheidsklachten en laat je testen als je klachten hebt.

  Dank voor uw begrip!