• Het is weer mogelijk om zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Voetbal.nl-app. De deadline hiervoor is 1 november. Dit geldt voor veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder. Let op een foto is verplicht!

  HOE WIJZIG JE EEN FOTO IN DE VOETBAL.NL APP?

  Zodra je je pasfoto wil wijzigen, ga je in de Voetbal.nl app naar 'Instellingen' en daar kies je voor 'Mijn persoonsgegevens'. Klik vervolgens op je pasfoto zodat je een nieuwe kunt toevoegen. Zo simpel is het eigenlijk. Echt belangrijk is wel, besef dat de foto die je toevoegt in Voetbal.nl, ook daadwerkelijk je spelerspasfoto is voor je spelerspas. De scheidsrechter moet jou dus aan de hand van deze foto kunnen herkennen op het veld.

  WAARVOOR WORDT MIJN FOTO GEBRUIKT

  Op Voetbal.nl is je foto onderdeel van jouw profielgegevens. Jouw profielgegevens zijn uitsluitend voor jezelf zichtbaar. Verder wordt je foto op verschillende plekken in Voetbal.nl gebruikt, zoals in de teams, wedstrijdverslagen en player of the match.

  Zichtbaarheid van jouw foto voor andere gebruikers van Voetbal.nl op deze verschillende plekken kun je zelf regelen via het onderdeel zichtbaarheid in jouw profielgegevens.

  Let op: Je foto wordt ook gebruikt op je spelerspas. Daarom moet je gezicht goed zichtbaar zijn (pasfoto formaat).

  Bron: Voetbal.nl