• Beste lezer,

    Ingaande 1 september a.s. zal Tarik Kilicaslan zijn functie als voorzitter van vv DWSM neerleggen. Het is voor Tarik niet meer haalbaar om zijn privé agenda te combineren met de werkzaamheden als voorzitter. Wij danken Tarik voor zijn inzet en zien hem uiteraard nog regelmatig op de club als spelend lid.

    Uiteraard zijn wij als bestuur direct voor een goede oplossing gaan zoeken voor invulling van de vacature. Na diverse overleg zijn wij tot de volgende samenstelling gekomen. Annette Richel zal de functie van Voorzitter voor haar rekening willen nemen en zal haar functie van secretaris neerleggen.

    De functie van secretaris zouden wij willen invullen door Esmeralda (Essie) van de Berkt. De laatste tijd heeft zij aan de zijlijn meegelopen ter ondersteuning van de penningmeester en is zij nauw betrokken geweest bij diverse activiteiten van DWSM. Essie is vaak op de club aanwezig en heeft aangegeven de tijd beschikbaar te hebben om het bestuur te versterken met haar kritische instelling en creativiteit. Patrick Dalderop zal de functie als Penningmeester blijven voorzetten. Wij als bestuur staan achter de samenstelling zoals wij deze voorstellen en vragen u of u instemt met de voorgestelde wijziging.

    Mocht u anders van mening zijn en of vragen hebben dan ontvangen wij graag uw reactie uiterlijk voor 7 september 2022 via secr@dwsm.nl